måndag 18 april 2011

Bomstrikk...

Ingenting er mer frustrerende enn at man akkurat har strikket ferdig ett plagg, for så å finne ut at den er for LITEN. Dette har jeg klart å gjøre to ganger på rad, først en vest til Brynjar som ble liten for min store babygutt. Man skulle tro at jeg lærte av mine feil og sjekket strikkefastheten min før jeg begynte på neste prosjekt, men vesten som skulle være ca størrelse 3-4 år ble for liten til Nora.

Vesten fikk ganske fort et nytt hjem hos en liten jente som heter Polly. Jeg hadde nemlig besøk av en venninne da jeg fant ut at den ikke passet til Nora, og hun ville veldig gjerne kjøpe den til sin søte niese. Jeg strikket en liten dukkevest av restegarnet (glemte selvfølgelig å ta bilde av den), det er alltid morsomt når dukkene kan pynte seg litt:)


Denne vesten hadde jeg tenkt at Brynjar skulle ha, men øyemålet var nok feil der også. Babyene mine vokser fortere enn hodet mitt klarer å følge med. Den er strikket i Sandnes duett, tror det er 50/50 ull og bomull. Perfekt til våren:)

Nå leter denne etter et nytt hjem!


Noen som ønsker seg en vest i størrelse 2-4 mnd?

3 kommentarer:

 1. Jeg blir så inspirert av alle de fine babyplaggene du lager, selv er jeg jo en notorisk ufostrikker som ender med mange halvferdige ting... nå har jeg bare 100 dager igjen på å fullføre en kjørepose som egentlig var tiltenkt storesøster i 2009, men som nå blir til lillesøster i 2011 i stedet... :)

  Her er en blog-award til deg, håper du får mer besøk og salg på bloggen! :)

  http://ufostrikk.blogspot.com/2011/05/min-aller-frste-blog-award.html

  Hilsen Ingrid

  SvaraRadera
 2. Så mye fint du har strikket! Denne bloggen vil jeg følge!
  Gleder meg til å se videre produksjon. :)

  SvaraRadera